Onze collega’s

Home > Onze collega’s

Wij kunnen je natuurlijk vertellen waarom we vinden dat je bij ons een goede werkplek en werksfeer hebt en dat kunnen onze collega’s nog beter. We hebben verschillende collega’s gevraagd om hun ervaringen binnen ons bedrijf te beschrijven voor je.

Collega buitendienst:
“Ik ben ruim twee jaar werkzaam bij Presentis en zelf kom ik uit het onderwijs. Het is een tof bedrijf om te werken, mede doordat we klein zijn is er persoonlijk contact onderling. Er wordt hard gewerkt met elkaar, maar ook wordt er tijd genomen voor een kop koffie gezamenlijk en zo nu en dan een gezellig etentje samen”.

Collega Helpdesk:
“Ik ben voor Presentis het eerste personeelslid en ben inmiddels bijna acht jaar werkzaam op de helpdeks van Presentis. Dat geeft al aan dat het een erg leuk bedrijf is om te werken. Er is een tijd van werken en er is tijd voor ontspanning en gezelligheid. We hebben een mooi kantoor waar lekker gewerkt kan worden en aan de faciliteiten ontbreekt er niets. Er kan, in een gezonde verhouding, thuis gewerkt worden als de functie/het werk dit toestaat. Mocht je het leuk vinden om een sportief rondje te maken op een racefiets/MTB, dan zijn er collega’s met wie er altijd iets te organiseren valt.”

Heb jij altijd een connectie gevoeld met onderwijsland? Wil jij hier meer over weten en hierover meedenken? Dan is werken bij Presentis iets voor jou!

We zijn aan het groeien en hier liggen mooie kansen voor persoonlijke ontwikkeling. We zijn innovatief en willen het gebruikersgemak voor onze klanten (leerlingen en docenten) zo groot mogelijk maken.

Presentis is een klein bedrijf waardoor je in een hecht team terechtkomt. Iedereen heeft een eigen werkplek en er zijn goede arbeidsvoorwaarden. De prettige en relaxte werksfeer, de eigen verantwoordelijkheid die je krijgt en de mogelijkheden het beste uit jezelf te halen maakt Presentis b.v. tot een sterke werkgever.

Maar genoeg over ons; wat doe jij en waar kunnen we je mee helpen?