Waarom werken bij Presentis

Home > Waarom werken bij Presentis?

Presentis is meer dan een digitaal systeem voor onze klanten. Ons bedrijf begeleidt daarnaast de scholen naar de juiste keuzes en inhoud voor kwalitatief goed onderwijs, die goed in beeld te krijgen zijn met Presentis. Zo wordt het middel gebruikt voor een verbeterslag in inhoud en werkprocessen die passen bij de visie/ambitie van de school.

Flexibiliteit, kwaliteit, samenwerken met onze klanten en geloven in wat we doen zijn belangrijke pijlers in ons werk. Daarnaast heeft iedereen bij ons een prettige werkplek, zowel op kantoor als ook thuis en is er naast hard werken ook ruim de tijd voor ontspanning, overleg en tijd voor elkaar.

Heb jij altijd een connectie gevoeld met onderwijsland? Wil jij hier meer over weten en hierover meedenken? Dan is werken bij Presentis iets voor jou!

We zijn aan het groeien en hier liggen mooie kansen voor persoonlijke ontwikkeling. We zijn innovatief en willen het gebruikersgemak voor onze klanten (leerlingen en docenten) zo groot mogelijk maken.

Presentis is een klein bedrijf waardoor je in een hecht team terechtkomt. Iedereen heeft een eigen werkplek en er zijn goede arbeidsvoorwaarden. De prettige en relaxte werksfeer, de eigen verantwoordelijkheid die je krijgt en de mogelijkheden het beste uit jezelf te halen maakt Presentis b.v. tot een sterke werkgever.

Maar genoeg over ons; wat doe jij en waar kunnen we je mee helpen?

Onze Klanten

We werken voor scholen. Presentis draait op dit moment op meer dan 110 verschillende scholen, de meerderheid zijn scholen voor Praktijkonderwijs. Ons systeem wordt ook gebruikt op Voortgezet Speciaal Onderwijs, een aantal basisscholen en op een aantal VMBO-MAVO-HAVO-VWO scholen.

Ons Kantoor

Deze is gevestigd aan de Watermanstraat in Apeldoorn. We hebben een relaxte ruimte waarbij er plek is om hard te werken en voor ontspanning. Naast ons kantoor hebben we een trainingsruimte die we gebruiken voor presentaties en trainingen

Onze collega’s

Natuurlijk kunnen wij je vertellen waarom wij vinden dat je bij ons een goede werkplek en werksfeer hebt en dat kunnen onze collega’s nog beter.

We hebben verschillende collega’s gevraagd om hun ervaringen binnen ons bedrijf te beschrijven voor je.